Vi må endre våre holdninger og rydde opp 

 
underwater-691415_1920.jpg

Dette gjelder absolutt alle deler av befolkninger – og ikke minst alle næringer! I Fredrik Hermansens Minnefond legger vi vekt på å være operative. I stedet for å fokusere på forskning, velger vi raske, effektive, tiltak og engasjement der alle kan bidra.
 

Næringslivet må på banen!
En ting er å rydde opp. Vi må også redusere mengden plast som blir til søppel. Vi må rett og slett over til alternative emballasjeløsninger. Og da må næringslivet være seg sitt ansvar bevisst. Det samme må vi som forbrukere. Vi må velge mer miljøvennlige produkter og løsninger.

Vi må ikke glemme at vi har makt som forbrukere – og vi må ta den i bruk slik at endringer presses fram. Derfor er det viktig at vi setter oss inn i produktopplysninger, velger svanemerkede varer og aktivt påvirker holdningene til venner og kjente.

Donasjoner mottas med stor takk!
Fredrik Hermansens Minnefond vil trenge jevnlig tilførsel av kapital for å gjennomføre ulike tiltak der hvor vi ønsker å utgjøre en forskjell. Derfor er vi avhengige av støtte fra både offentlige og private bidragsytere.

Vi ønsker å sette i gang noe som er større enn oss selv – og til det trenger vi din hjelp. Alle penger som blir donert til fondet, går uavkortet til fondets formål. Alle bidrag blir satt stor pris på, uansett størrelse.

Bidrag kan overføres til kontonummer: 1503.83.69498 eller Vipps: 83637. 


Dersom man ønsker å få sitt bidrag offentliggjort, er det bare å ta kontakt.